top of page
За нас

Ние работим успешно вече повече от 23 години. Вярваме, че можем да ви бъдем полезни с нашите преводачески услуги, за да се концентрирате върху основната си работа.

Когато поемем ангажимент, изпълняваме го добре и навреме.

Чувстваме се удовлетворени, когато сте доволни от нашата работа.

Винаги се радваме на обратна връзка – вашите коментари и препоръки са много ценни за съвместната ни работа.
 

Оторизация от МВнР

Агенция Алета е оторизирана от Министерство на външните работи за извършване на официални преводи и легализация на документи.
Това означава, че можете да разчитате на нас, когато се нуждаете от официален превод от заклет преводач със/без заверка на подписа на преводача или от легализация на документи. Повече информация за разликите между официален и легализиран превод или какво представлява легализацията на документи можете да прочетете тук.

Сертификация по европейския стандарт БДС EN ISO 17100:2015

Този международен стандарт определя изискванията относно всички аспекти на процеса на писмения превод, засягащи пряко качеството и предоставянето на преводачески услуги.  Агенция Алета преминава през редовни ежегодни одити по БДС EN ISO 17100:2015, провеждани от уважаваната сертифицираща организация TÜV Nord.

Мнозина от нашите клиенти ни се доверяваха и преди да получим тази сертификация. Дълбоко благодарим за доверието! Вярваме, че както за тях, така и за бъдещите ни клиенти, сертификацията по БДС EN ISO 17100:2015 е още една висока оценка за организацията и начина на работа в агенцията.

Свържете се с нас

+359 2 423 7073

+359 888 418 553

+359 884 126 405

bottom of page